Ayuntamiento de Monforte del Cid::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Comerços destacats

Zona 40
Monforte Del Cid

Bar San Pascual
Monforte Del Cid

Pan & Coffee
Monforte Del Cid

Categories

Actualitat

18-05-2022 - CAMPANYA COMERCIAL

Compra en família i participa en el sorteig d'un xec regal de 300 € per a comprar en els establiments de Monforte del Cid. En comprar t'entregaran una papereta que has d'emplenar i ficar en les urnes establides a aquest efecte abans del 6 de juny. El 8 de juny es realitzarà el sorteig per a donar a conéixer al guanyador o guanyadora.

16-05-2022 - PROGRAMA FIRA SANT PASQUAL

Bon dia, us deixem el programa d'actes per a la Romeria i Fira de Sant Pasqual Bailón en la pedania d'Orito (Monforte del Cid).

10-05-2022 - FIRA DE SANT PASQUAL

Després de dos anys de no realització per la pandèmia torna a realitzar-se aquesta tradicional fira en la pedania d'Orito (Monforte del Cid) entorn de la festivitat de Sant Pasqual el dia 17 de maig. La fira es realitzarà els dos caps de setmana (anterior i posterior) a la festivitat del sant, inclòs el seu dia gran, al costat de la tradicional romeria a la cova del sant.

04-05-2022 - PROGRAMA FESTES MEDIEVALS DEL CID

Ja podeu descarregar el programa de les Festes Medievals del Cid 2022 amb multitud d'actes i activitats. Us esperem a Monforte del Cid. Info: https://www.monfortedelcid.es/fiestas-medievales-del-cid-2022/

VEURE MÉS >

Activitat recent